• Praktijk Sanne Maria review energie
  • Praktijk Sanne Maria review buikpijn
  • Praktijk Sanne Maria review maagzuurremmers
  • Praktijk Sanne Maria review
  • Praktijk Sanne Maria review ontlasting
  • Praktijk Sanne Maria review

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Melvin:
“Vanwege vage klachten waar ik al jaren mee rondloop ben ik op advies op zoek gegaan naar een voedingsdeskundige. Uiteindelijk ben ik bij Sanne Maria uitgekomen. Sanne is gepassioneerd over wat ze doet en communiceert op een toegankelijk manier. Dit alles met een positieve energie en geïnteresseerde houding. Ze is gedreven om mij verder te helpen en de klachten te verhelpen en ze kijkt verder dan voeding alleen. Het gaat vooral om de combinatie van voeding en leefstijl. Het is fijn om gehoord te worden en advies te krijgen welke aansluit bij mij als persoon. Nu een aantal weken verder voel ik me al wat beter, wordt steeds meer duidelijk waar de oorzaak van de klachten ligt en heb ik inmiddels een behandelplan welke mij verder kan helpen. Ik kan Sanne Maria van harte aanbevelen.”

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Ceciel:
“Soms weet je meteen instinctief of iets goed is of niet. Dat positieve gevoel had ik meteen bij praktijk Sanne Maria. De website is al enorm informatief maar ook het intakegesprek bevestigde mijn gevoel. Er was aandacht voor mijn verhaal, mijn gezondheid en mijn lijf/ mindfulness. Ook daarna was er een goed advies zonder dat er meteen van alles werd ‘aangedrongen’ om te veranderen of te gebruiken. “Ga er lekker mee aan de slag, stap voor stap” was het advies en contact me als er vorderingen zijn of behoefte aan meer advies en hulp. Dat heb ik zeker gedaan en het heeft mijn levensstijl en gezondheid veranderd in zeer positieve zin. Sanne heeft me echt geholpen om weer lekker in mijn lichaam te zitten.”
Praktijk Sanne Maria Google reviews

Sanne:
“Ik had al een tijdje last van een opgeblazen gevoel en buikpijn na het eten. Ik heb toen advies gevraagd bij Sanne. Zij adviseerde me om orthomoleculair onderzoek te doen met een intolerantietest. Daaruit bleek dat ik overgevoelig was voor een aantal ingrediënten, zoals vanille en ananas. Super handig om te weten, want nu mijd ik die dingen en voel ik me een stuk beter! “

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Claire:
“Ik had al jaren last van onrustige darmen en had dat inmiddels geaccepteerd. Toen daar een blijvende vermoeidheid bij kwam kijken, ging ik toch opnieuw op zoek naar een oplossing. Ik kwam bij Sanne terecht die me voorstelde om bloed te laten prikken om te bekijken of er sprake was van bepaalde intoleranties. Dat bleek zo te zijn, onder andere een lactose en tarwe intolerantie. Daar zijn we direct mee aan de slag gegaan. Sanne heeft mijn eetpatroon geanalyseerd en ik bleek veel dingen te eten die niet voedzaam waren én waar tarwe of lactose in zat. Ze heeft me geholpen met een nieuw voedingspatroon met dingen die ik wel zonder problemen kan eten. Het was even wennen, maar ik zou nu niet meer anders willen! De vermoeidheid is weg en mijn darmen doen hun werk. Ik heb veel meer energie en eet veel lekkerder! Het was een kleine moeite, maar met een zeer waardevol resultaat!”
Praktijk Sanne Maria Google reviews
Carin:
“Vanuit de persoonlijke drijfveer zichzelf beter te voelen heeft Sanne heel oplossingsgericht, buiten de gebaande paden om, een manier gevonden om de beste versie van zichzelf te zijn. Ze heeft zich laten (om)scholen, en is ontzettend enthousiast over alle mogelijkheden die er zijn om buiten de medische wereld om. Dit deelt ze graag met haar omgeving. Op een prettige manier! Ze kan ontzettend goed luisteren, stelt de juiste vragen en helpt daarmee iedereen die ervoor open staat oplossingen te vinden voor kleinere of grotere ongemakken. Als je het gevoel hebt dat je probleem te klein is voor een arts, of je daar vastloopt, kijkt Sanne heel verfrissend met je naar andere mogelijkheden.”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Emmy:
“In het verleden had ik vaak last van een opgeblazen gevoel en ook was ik vaak verkouden in de winter. Dankzij een ander eetpatroon, praktische tips en de juiste supplementen heb ik nauwelijks meer last van mijn buik en ben ik veel minder vaak verkouden! Sanne is heel bevlogen, luistert goed en denkt met je mee.”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Sandra:
“Sanne was zeer betrokken en heeft mij op professionele wijze begeleid om mijn klachten d.m.v. Voeding en supplementen te verminderen en te laten verdwijnen.
Ik heb nu ook veel meer energie, kon wat van mijn medicatie afbouwen en weet nu welke dingen goed voor me zijn en welke zaken ik beter kan vermijden.”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Rianne:
“Sanne is heel vakkundig en betrokken! Voor stress klachten contact met haar opgenomen en vooraf aan het eerste consult een toegestuurde vragenlijst ingevuld! Tijdens het eerste consult werd deze uitvoerig besproken en dankzij het geweldige analytische vermogen van Sanne en het écht luisteren heeft ze een uitvoerig persoonlijk voedingsadvies en lifestyle advies opgesteld, aangevuld met een neurotransmitter en enkele supplementen! Al vrij snel duidelijke vermindering van de klachten. Geen oneindig traject met vele consulten, maar doelgericht op eigen tempo doorpakken. Kortom, een orthomoleculair deskundige met verstand van zaken, maar ook een ontzettend fijn persoon!


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Ron:
“Na de zomervakantie kreeg ik steeds meer last mijn allergieën, met eczeem en veel jeuk tot gevolg. Ik voelde me futloos omdat de aaneenschakeling van allergische reacties de energie uit mijn lijf trok. Ik kan je eerlijk zeggen dat ik me best waardeloos voelde.
Ik zocht online contact met Sanne en maakte een afspraak. Tijdens de eerste afspraak gaf ze me al super handige tips wat ik beter wel en niet zou kunnen eten. Mijn klachten bleken namelijk enorm getriggerd te worden door mijn voeding en met name dingen die ik dagelijks at… En dat lokte de allergische reacties, jeuk en eczeem uit.
Ik voelde me direct op mijn gemak bij Sanne en na het eerste gesprek voelde ik me mentaal al beter omdat ik inzicht had gekregen in de tamelijk uitzichtloze situatie. Op basis van het advies heb ik mijn voedingspatroon aangepast en bij gaan houden op welke voeding ik slecht reageerde. Na de tweede afspraak kan ik zeggen dat het echt stukken beter gaat! Het is zo fijn om weer met vertrouwen lekker te kunnen eten.
Dus mijn advies aan iedereen die mentaal/lichamelijk in de put zit: neem contact op met Sanne Maria. Haar advies was voor mij een eye-opener.
Dankzij Sanne voel ik me weer goed en ik zit weer lekker in mijn vel, dankjewel!”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Daan:
“Na jaren van blessureleed door het sporten raakte ik mijn balans kwijt van rust, goed eten en bepaalde regelmaat. Dit door operaties en thuis van het werk komen zitten. Je merkt dat je moe wordt, energie weg. Je merkt dat er zorgen ontstaan. Slechter slapen. Na vele malen bij de huisarts en bloedonderzoeken gehad te hebben wat geen resultaat opleverde, alles was ok werd er gezegd. Maar ik bleef de klachten houden. Na wat zoekwerk en informatie bij bekende waarvan ik wist dat ze bij orthomoleculaire therapeut liepen zelf de stap gezet om hierin verder te kijken. Ik kwam bij Sanne Maria uit. Na contact gezocht te hebben via haar website en me aangemeld te hebben voor een 1ste afspraak kreeg ik vragenlijsten over mijn voeding en slaappatroon. Een lijst om mijn neurotransmitters in te vullen en bloedonderzoek naar essentiële waardes. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens het 1ste gesprek merkte ik meteen een “veilig” gevoel. Sanne luisterde goed en uitgebreid naar mijn verhaal. Had zich al goed voorbereid op de gegevens die ik al doorgegeven had. Bloedonderzoek samen doorgenomen. Tegen het einde van het gesprek besproken wat ze gaat om tot een individueel plan te komen voor mij en dit tijdens het 2de gesprek te bespreken. Tijdens het 2de gesprek werd voor mij gevoel een mooi plan neergelegd, niet teveel gebaseerd op alleen maar aanvulling van voedingssupplementen maar vooral op aanpassing van het echte voedingspatroon en leefpatroon. Kon me overal in vinden. Na thuiskomst meteen mee gestart en merkte al na een paar weken verschil, vooral in vermoeidheid gedurende de dag, dit zeker door het aanpassen van de voeding. Niet meer zo’n zwaar gevoel op maag. Ik merkte na verloop van tijd ook dat ik meer rust kreeg in mijn hoofd, waardoor je beter nadenkt en betere keuzes kan maken. Ik ben dus zeer tevreden over haar aanpak en aandacht die ze gegeven heeft naar mij toe. Fijne praktijk om te komen. En de service die ze bied ook buiten de consulten om doormiddel van mailcontact of evt. telefonisch is fijn.”