“Praktijk Sanne Maria is ontstaan vanuit mijn behoefte om kennis te delen die anderen kan helpen”


Na jaren van interesse in voeding en gezondheid ben ik in 2013 gestart met de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde & Voeding. Deze opleiding heb ik cum laude afgerond.

Gedurende mijn opleiding werd ik steeds enthousiaster over het effect van voeding op het lichaam en hoe je hiermee je gezondheid kunt beïnvloeden. Met deze kennis heb ik mijn eigen voedingspatroon veranderd wat al snel een positief effect had op mijn gezondheid. Ik voelde me energieker, had minder last van stress, minder gewrichtsklachten, minder last van een opgeblazen buik en zat strakker in mijn vel. Hoe meer ik zelf ervoer wat de voordelen waren van goede voeding en supplementen, hoe meer ik de behoefte voelde om deze kennis te delen. Daarom heb ik in 2017 Praktijk Sanne Maria opgericht.

“Het is mijn missie om jou te helpen je zo fit mogelijk te voelen”

Hierbij gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van je klacht en vervolgens maak ik een persoonlijk advies. Hierbij kijk ik naar je voeding, leefstijl en mindset.
Binnen de praktijk focus ik me op:

   Professionaliteit

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars consulten voor orthomoleculaire geneeskunde.

    Persoonlijkheid

Behandelingen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

    Praktische toepassing

Je krijgt een uitgewerkt orthomoleculair advies op het gebied van voeding, leefstijl, supplementen en orthomoleculair onderzoek. Hiermee krijg je stap voor stap begeleiding.

 

Wil je een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in of stuur direct een email naar info@sannemaria.nl.