VOOR WIE IS DE ONLINE HEALTHCHECK MET EMB BLOEDTEST?

  • Je wilt graag inzicht in jouw gezondheid door middel van bloedonderzoek (maar hebt geen specifieke klacht of behoefte aan een traject)
  • Je zit fysiek of mentaal niet helemaal lekker in je vel of ervaart veel stress
  • Je hebt al langere tijd last van vermoeidheid of verminderde concentratie
  • Je hebt last van maag en darmklachten of PDS
  • Je wilt je fitheid, stemming, gezondheid of energie verbeteren
  • Je hebt minstens 4 maanden geleden een EMB test gedaan en wil graag een check-up doen


WAT LEER IK OVER MIJN GEZONDHEID?

Je wilt graag inzicht in hoe het ervoor staat met je gezondheid, wat je kunt verbeteren en hoe.
Heb ik tekorten aan bepaalde vitaminen of mineralen? Waar komt die vermoeidheid toch vandaan? Waarom heb ik zo vaak een opgezette buik? Heb ik bepaalde overgevoeligheden of intoleranties? Hoe kan ik mijn concentratie verbeteren?

Dit wordt allemaal duidelijk met behulp van de online healthcheck inclusief een EMB bloedtest die je thuis zelf eenvoudig afneemt. Je krijgt inzicht op basis van het bloedonderzoek en praktische adviezen waar jij zelf direct mee aan de slag kunt.


ZO EENVOUDING WERKT HET

In 5 eenvoudige stappen heb jij snel en makkelijk inzicht in jouw gezondheid. Op basis van een EMB bloedonderzoek krijg je een eenmalig gepersonaliseerd advies met betrekking tot voeding, leefstijl en supplementen. De online healthcheck met EMB bloedtest kun je doen in jouw eigen tijd en omgeving, zonder dat je naar de praktijk hoeft te komen. Naast het ontvangen van een gedetailleerde rapportage met jouw waardes en persoonlijk advies kun je ook nog deelnemen aan een online Q&A voor als jouw vragen en nog meer praktische tips die je direct kunt toepassen.


WAT IS EEN EMB BLOEDTEST?

De EMB test is een bloedtest op basis van een vingerprik. Als onderdeel van de online healthcheck doe je eenvoudig een zelfafname die je thuis kunt uitvoeren. 

Het bloed wordt vervolgens onderzocht door een extern laboratorium. Bij dit onderzoek wordt met zowel een reguliere als holistische bril gekeken naar jouw bloed in combinatie met de eerder ingevulde vragenlijst door jou.

Een EMB test maakt inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of wordt gebruikt als een algehele gezondheidscheck. Een EMB is een geheel andere en holistische benadering van een bloedonderzoek en kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen.st is geen vervanging voor regulier (bloed)onderzoek.

   

Waardering: 5 uit 5.

De bloedtest heeft me veel inzicht gegeven in mijn tekorten. Er vielen voor mij een hoop puzzelstukjes op de plek! Vooral dat ik nu weet waar ik me op moet focussen heeft me veel rust gegeven.
– Annebel –

Het rapport is zo uitgebreid, er staat voor iedereen waardevolle informatie in. Ik vond het heel fijn om te weten welke tekorten ik heb zodat ik het gericht kan aanpakken.
– Nicole –

Ik vind de EMB test heel verhelderend omdat ik daardoor mijn klachten beter begrijp en weet ik wat ik kan doen om me weer fitter te voelen.
– Frank –

Geeft snel en op makkelijke wijze inzicht.
– Ines –

De EMB test geeft veel informatie en een goed beeld van de algehele gezondheid. Prettig gevoel om te weten hoe ik ervoor sta!
– Thijs –

Het heeft mij heel veel geleerd door de inzichten die ik kreeg. Nu weet ik waar ik aan kan werken. Ik voel weer meer controle over mijn gezondheid en zie de toekomst weer positief tegemoet.
– Mandy – 


FAQ

Heb je nog vragen over de online healthcheck met EMB bloedtest? Kijk dan hier.

*Let op: bij meer complexe klachten met een medische achtergrond is het raadzaam om contact met mij op te nemen, zodat we kunnen kijken of een 1 op 1 begeleiding meer geschikt voor je is.