Reviews

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Melvin:
“Vanwege vage klachten waar ik al jaren mee rondloop ben ik op advies op zoek gegaan naar een voedingsdeskundige. Uiteindelijk ben ik bij Sanne Maria uitgekomen. Sanne is gepassioneerd over wat ze doet en communiceert op een toegankelijk manier. Dit alles met een positieve energie en geïnteresseerde houding. Ze is gedreven om mij verder te helpen en de klachten te verhelpen en ze kijkt verder dan voeding alleen. Het gaat vooral om de combinatie van voeding en leefstijl. Het is fijn om gehoord te worden en advies te krijgen welke aansluit bij mij als persoon. Nu een aantal weken verder voel ik me al wat beter, wordt steeds meer duidelijk waar de oorzaak van de klachten ligt en heb ik inmiddels een behandelplan welke mij verder kan helpen. Ik kan Sanne Maria van harte aanbevelen.”

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Ceciel:
“Soms weet je meteen instinctief of iets goed is of niet. Dat positieve gevoel had ik meteen bij praktijk Sanne Maria. De website is al enorm informatief maar ook het intakegesprek bevestigde mijn gevoel. Er was aandacht voor mijn verhaal, mijn gezondheid en mijn lijf/ mindfulness. Ook daarna was er een goed advies zonder dat er meteen van alles werd ‘aangedrongen’ om te veranderen of te gebruiken. “Ga er lekker mee aan de slag, stap voor stap” was het advies en contact me als er vorderingen zijn of behoefte aan meer advies en hulp. Dat heb ik zeker gedaan en het heeft mijn levensstijl en gezondheid veranderd in zeer positieve zin. Sanne heeft me echt geholpen om weer lekker in mijn lichaam te zitten.”
Praktijk Sanne Maria Google reviews

Sanne:
“Ik had al een tijdje last van een opgeblazen gevoel en buikpijn na het eten. Ik heb toen advies gevraagd bij Sanne. Zij adviseerde me om orthomoleculair onderzoek te doen met een intolerantietest. Daaruit bleek dat ik overgevoelig was voor een aantal ingrediënten, zoals vanille en ananas. Super handig om te weten, want nu mijd ik die dingen en voel ik me een stuk beter! “

Praktijk Sanne Maria Google reviews
Claire:
“Ik had al jaren last van onrustige darmen en had dat inmiddels geaccepteerd. Toen daar een blijvende vermoeidheid bij kwam kijken, ging ik toch opnieuw op zoek naar een oplossing. Ik kwam bij Sanne terecht die me voorstelde om bloed te laten prikken om te bekijken of er sprake was van bepaalde intoleranties. Dat bleek zo te zijn, onder andere een lactose en tarwe intolerantie. Daar zijn we direct mee aan de slag gegaan. Sanne heeft mijn eetpatroon geanalyseerd en ik bleek veel dingen te eten die niet voedzaam waren én waar tarwe of lactose in zat. Ze heeft me geholpen met een nieuw voedingspatroon met dingen die ik wel zonder problemen kan eten. Het was even wennen, maar ik zou nu niet meer anders willen! De vermoeidheid is weg en mijn darmen doen hun werk. Ik heb veel meer energie en eet veel lekkerder! Het was een kleine moeite, maar met een zeer waardevol resultaat!”
Praktijk Sanne Maria Google reviews
Carin:
“Vanuit de persoonlijke drijfveer zichzelf beter te voelen heeft Sanne heel oplossingsgericht, buiten de gebaande paden om, een manier gevonden om de beste versie van zichzelf te zijn. Ze heeft zich laten (om)scholen, en is ontzettend enthousiast over alle mogelijkheden die er zijn om buiten de medische wereld om. Dit deelt ze graag met haar omgeving. Op een prettige manier! Ze kan ontzettend goed luisteren, stelt de juiste vragen en helpt daarmee iedereen die ervoor open staat oplossingen te vinden voor kleinere of grotere ongemakken. Als je het gevoel hebt dat je probleem te klein is voor een arts, of je daar vastloopt, kijkt Sanne heel verfrissend met je naar andere mogelijkheden.”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Emmy:
“In het verleden had ik vaak last van een opgeblazen gevoel en ook was ik vaak verkouden in de winter. Dankzij een ander eetpatroon, praktische tips en de juiste supplementen heb ik nauwelijks meer last van mijn buik en ben ik veel minder vaak verkouden! Sanne is heel bevlogen, luistert goed en denkt met je mee.”


Praktijk Sanne Maria Facebook Review

Sandra:
“Sanne was zeer betrokken en heeft mij op professionele wijze begeleid om mijn klachten d.m.v. Voeding en supplementen te verminderen en te laten verdwijnen.
Ik heb nu ook veel meer energie, kon wat van mijn medicatie afbouwen en weet nu welke dingen goed voor me zijn en welke zaken ik beter kan vermijden.”

  • Praktijk Sanne Maria review ontlasting